Boluspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile iki yıllık sözleşme imzalandı

Kulübümüz, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerimizde gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan, Başkanımız Sayın Savaş Abak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

İmza töreninde ilk konuşmayı yapan Başkanımız Sayın Savaş Abak şunları söyledi:

“Bu sezon bildiğiniz gibi TFF 1. Lig Ağustos’un ilk haftasında başlıyor. Bu yüzden Teknik Direktör tercihimizi erken yapma kararı aldık. Sait Karafırtınalar hocamızı daha öncesinden Bolu biliyor, taraftar biliyor, sizler de biliyorsunuz. Görüşmemiz doğrultusunda iki yıllık bir görüşme yaptık. Hem Sait Karafırtınalar hocama hem de Boluspor’a hayırlı olsun. Sait Karafırtınalar’ın hedefleri var, Boluspor’un da hedefleri var. Kendisine mali tablo hakkında bilgi verdik. Ortak anlaşmaya vardık. İnşallah Boluspor için hayırlı olur”

Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan ise; “Yeni Başkanımıza ve yeni yönetimimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Kamuoyuna açık, şeffaf bir şekilde kongremizi yaptık. Evet zorluklarımız var. Allah’ın izniyle bu zorlukların da üstesinden geleceğiz. Sait Karafırtınalar’ın bu görevi üstlenmesinden dolayı özel bir memnuniyet duydum. Taraftarımızın da Sait Karafırtınalar’a özel bir sempati beslediğini biliyorum. Hedefleri olan bir hocamız. Ben başarılı olacağından kuşku duymuyorum. Bizler de daha önce söz verdiğimiz gibi bu kulübün yöneticisi gibi Sayın Başkan’ın emrinde görev almaya devam edeceğiz ve takımı yalnız bırakmayacağız. ” şeklinde konuştu.

İkinci kez Boluspor Teknik Direktörlük görevinde bulunacak olan Karafırtınalar ise şunları söyledi:

“Öncelikle sizlerle tekrar burada olmak benim adıma çok sevindirici. Tabii ki hedeflerimiz var. Daha önce burada çalıştık. Camiayı biliyoruz, beklentileri biliyoruz. Burada daha önceki çıtamız çok yüksek. Amacımız bu çıtayı daha da yukarıya çıkarmak. Bunun için elimizden ne geliyorsa ekibimizle birlikte, taraftarın desteği ve camianın da birleşimi ile daha kolay olacağını düşünüyorum. İnşallah güzel şeylere imza atarız. Şimdiden tüm camiaya, kulübümüze ve ekibime hayırlı olmasını diliyorum.”

İmza töreninde son olarak sözü alan Başkan Yardımcımız Samet Karakış ise; “Sait Karafırtınalar’a teşekkür ederiz. Bizleri kırmadı. Uzun soluklu bir çalışmadan sonra hedeflerimizi söyledik. İnşallah başarılı olacağız. Başkanımızın söylediği gibi orta seviyede bir takım kuracağız. Bolusporumuza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

1 Haziran 2022
Paylaş:
Menü Görüntüle